Αεροπορικά Εισιτήρια

ΦΘΗΝΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Κάντε κράτηση επτά εβδομάδες νωρίτερα. Οι επιβάτες πληρώνουν τη χαμηλότερη τιμή, σχεδόν 10 τοις εκατό κάτω από τον μέσο όρο, αν αγοράσουν 50 ημέρες πριν από την πτήση τους, σύμφωνα με τα στοιχεία της Εταιρείας Αεροπορικών Εταιρειών. Τα στοιχεία συγκεντρώθηκαν εξετάζοντας τις πωλήσεις εισιτηρίων 2017 από ηλεκτρονικά και εταιρικά ταξιδιωτικά πρακτορεία στις Η.Π.Α. για τις 500 κορυφαίες αγορές προέλευσης και προορισμού. Αλλά ο κανόνας των επτά εβδομάδων δεν είναι απαραιτήτως μια σίγουρη στρατηγική για την αποτυχία του φθηνότερου ναύλου. "Αυτό είναι μόνο μια τάση", εξηγεί ο Chuck Thackston, διευθύνων σύμβουλος της ARC για την επιστήμη των δεδομένων και την έρευνα. "Οι αεροπορικές εταιρείες θα κάνουν πολύτιμες προσφορές διαθέσιμες όλη την ώρα. Αλλά, κατά μέσο όρο, βλέπουμε ότι αυτή η προσέγγιση [50 ημερών] λειτουργεί."
Καλύτερος χρόνος αγοράς: Τρίτη στις 3 μ.μ. EST. Εάν δεν βρείτε τις εκπτώσεις που ψάχνετε νωρίς το πρωί, μια μελέτη από το FareCompare.com αναφέρει ότι η καλύτερη στιγμή για αγορά αεροπορικών εισιτηρίων και κατάστημα για ταξίδια (εγχώρια) είναι την Τρίτη στις 3 μ.μ. EST. Ωστόσο, ο George Hobica, ταξιδιωτικός εμπειρογνώμονας και δημοσιογράφος, υποστηρίζει ότι οι καλύτερες προσφορές ποικίλλουν συχνά, οπότε δεν υπάρχει μια συγκεκριμένη ημέρα ή ώρα της εβδομάδας για αγορά.
Πετάξτε νωρίς. Η φθηνότερη πτήση είναι συνήθως η πρώτη πτήση το πρωί. "Ναι, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να σηκωθείτε στις 4 το πρωί", λέει ο Rick Seaney, διευθύνων σύμβουλος του FareCompare.com. Οι επόμενοι φθηνότεροι χρόνοι πτήσεων είναι κατά τη διάρκεια ή μετά το γεύμα ή την ώρα του δείπνου. "Υπάρχει ένας γενικός κανόνας, ο οποίος είναι" πετάξει πεινασμένος ", λέει ο Seaney. Αυτό συμβαίνει επειδή τα φυλλάδια τείνουν να μην θέλουν να ταξιδεύουν σε άβολα ή άβολα χρόνια, λέει.
Οι φτηνότερες ημέρες πτήσης: Τρίτη, Τετάρτη και Σάββατο. Σύμφωνα με μια μελέτη FareCompare.com, οι φθηνότερες μέρες για να πετούν είναι η Τρίτη, Τετάρτη και Σάββατο για εγχώρια ταξίδια. "Αν δεν μπορείτε να κλείσετε φτηνές ημέρες για ολόκληρη την πτήση σας, κάντε το για ένα σκέλος του ταξιδιού και θα δείτε ακόμα κάποιες οικονομίες", σύμφωνα με την ιστοσελίδα. Για τα διεθνή ταξίδια, οι καθημερινές είναι συνήθως φθηνότερες από τα Σαββατοκύριακα, λέει η FareCompare. Παρασκευή και Κυριακή είναι οι πιο ακριβές ημέρες για εγχώρια ταξίδια.
Ελέγξτε τις αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους μεμονωμένα. Οι περιοχές σύγκρισης όπως το καγιάκ δεν κάνουν απαραίτητα όλη τη δουλειά για εσάς. Ορισμένες αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους, όπως το Southwest, δεν επιτρέπουν την προσφορά των εισιτηρίων τους σε δημοφιλείς ιστοσελίδες σύγκρισης, λέει ο Seaney. Έτσι φροντίστε να τα ελέγξετε ξεχωριστά. Και κάνετε την εργασία σας για να καταλάβετε τι πρόσθετες χρεώσεις, όπως τα τέλη μεταφοράς ή των ελεγμένων αποσκευών, μπορεί να αυξήσουν το κόστος του εισιτηρίου σας.Εγγραφείτε για δωρεάν ειδοποιήσεις. Σχεδόν κάθε σημαντικός ιστότοπος online κράτησης προσφέρει ειδοποιήσεις αεροπορικών εισιτηρίων που σας ταιριάζουν όταν πέφτουν οι τιμές των ναύλων. Οι δημοφιλείς ψηφιακοί πόροι όπως το Hitlist, το The Flight Deal και η Secret Flying προσφέρουν γρήγορες ειδοποιήσεις για καλές προσφορές, λέει ο Hobica. Εάν εγγραφείτε για ειδοποιήσεις ναύλων από Kayak ή Google Flights, μπορείτε να καθορίσετε συγκεκριμένες διαδρομές και ημερομηνίες ταξιδιού, λέει ο Hobica.


aeroporika eisitiriaftina aeroporika eisitiriaptisiairtickets

ξενοδοχεία
ενοικιαζομενα δωματια
προσφορεσ ξενοδοχειων
ξενοδοχεια θεσσαλονικηξενοδοχεια αθηνα κεντροthessaloniki hotels
hotel thessaloniki
athens hotels
hotels in greece
aeroporika-eisitiria

hotels in greeceksenodoxeia






aeroporika eisitiriaftina aeroporika eisitiriaptisiairtickets

ξενοδοχεία
ενοικιαζομενα δωματια
προσφορεσ ξενοδοχειων
ξενοδοχεια θεσσαλονικηξενοδοχεια αθηνα κεντροthessaloniki hotels
hotel thessaloniki
athens hotels
hotels in greece
aeroporika-eisitiria

hotels in greeceksenodoxeia

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

https://www.nomadicmatt.com/travel-tips/how-to-find-a-cheap-flight/